AnaSayfa / Genel / Kahve falında su patlağı görmek

Kahve falında su patlağı görmek

Kahve falında su patlağı görmek müjdeli haberle geleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, huzursuz olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su patlağı gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir.

Kahve falında su patlağı görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlak su borusu görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında patlak top görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında patlak göz görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak lastik görmek işlerine verimin hâkim olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak futbol topu görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında patlak bisiklet tekeri görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir