AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates biber görmek

Kahve falında patates biber görmek

Kahve falında patates biber görmek canlanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında patates biber gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında patates ve biber kızartması görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında patates biber görmek övgü dolu sözler duyacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates yemek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında küflü patates görmek şaşkın olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında patates haşladığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates böreği yemek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında patates kaynatmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir