AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates satmak

Kahve falında patates satmak

Kahve falında patates satmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates satmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında patates satmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında patates soğan satmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında patates tarlası görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak itibarını zedeleyeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates yemek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates vermek yeni bir iş olanağı yakalamaya, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında patates kızartması yediğini görmek belalardan korunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patates haşlaması yemek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir