AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates vermek

Kahve falında patates vermek

Kahve falında patates vermek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında patates vermek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında patates fidesi görmek kudret ve destek olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında etli patates yemek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında patates vermek hedeflediği kazancı elde edeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık patates görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak çalışkan bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında patates kızartmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu patates görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir