AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates salatası yapmak

Kahve falında patates salatası yapmak

Kahve falında patates salatası yapmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında patates salatası yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında patates salatası yapmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine inanılır.

Kahve falında patates salatası yediğini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates salatası yemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Kahve falında patates salatası görmek aşama kaydedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında salata yapmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında meyve salatası yapmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında salata yapmak ve yemek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir