AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates pişirdiğini görmek

Kahve falında patates pişirdiğini görmek

Kahve falında patates pişirdiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates pişirdiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında patates pişirmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, malında azalmaya işaret etmektedir.

Kahve falında sobada patates pişirmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates yemeği pişirmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırında patates pişirmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates pişirdiğini görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Kahve falında ateşte patates pişirmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında etli patates yemeği pişirmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates sökmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir