AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates kızarmak

Kahve falında patates kızarmak

Kahve falında patates kızarmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çaresiz kalacağına, çok yıpranacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, konfor içinde olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında patates kızarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında patates kızarmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında ağlamaktan kızarmak bir hastalığa maruz kalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün güneşten kızardığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında balık kızardığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşten kızardığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün kızardığını görmek stres içinde günler geçireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşten kızarmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerin kızardığını görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir