AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin kızardığını görmek

Kahve falında gözlerin kızardığını görmek

Kahve falında gözlerin kızardığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerin kızardığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Kahve falında ağlamaktan gözleri kızarmak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerin kızardığını görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kızarmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sırtının kızardığını görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü kızarmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, refahının ve varlığının artacağına inanılır.

Kahve falında güneşten kızarmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine inanılır.

Kahve falında güneşten kızardığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir