Kahve falında göğsünün kızardığını görmek

Kahve falında göğsünün kızardığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün kızardığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında göğsünün kızardığını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında güneşten kızarmak işlerinde atılıma geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında balık kızarmak çocuklar gibi mutlu olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü kızarmak kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün güneşten kızardığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünün kızardığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünün kızardığını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir