AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaktan kızarmak

Kahve falında ağlamaktan kızarmak

Kahve falında ağlamaktan kızarmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlamaktan kızarmak gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ağlamaktan gözleri kızarmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan kızarmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşten kızarmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün kızardığını görmek kısmetlerinin artacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında balık kızardığını görmek üzgün olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kızardığını görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünün kızardığını görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının kızardığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir