AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastırma pişirmek

Kahve falında pastırma pişirmek

Kahve falında pastırma pişirmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pastırma pişirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında pastırma pişirmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pastırma yediğini görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında pastırma yapmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında pastırmalı yumurta görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında pastırma aldığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pastırmalı yumurta yemek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pastırma görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir