AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastırma yediğini görmek

Kahve falında pastırma yediğini görmek

Kahve falında pastırma yediğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında pastırma yediğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında pastırma yediğini görmek huzurunun bozulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pastırma aldığını görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında pastırmalı pide görmek yardımcı olmayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pastırma yapmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pastırma pişirmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastırmalı yumurta görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında pastırmalı yumurta yemek sıkıntının, derdin sona ereceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir