AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastırma görmek

Kahve falında pastırma görmek

Kahve falında pastırma görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında pastırma gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında pastırmalı yumurta yemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pastırma görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işarettir.

Kahve falında pastırma yediğini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk pastırma görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pastırma pişirmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası pastırma yemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pastırmalı pide görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir