AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı pasta yemek

Kahve falında tatlı pasta yemek

Kahve falında tatlı pasta yemek niyetlendiği işlere gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı pasta yemek gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı pasta yemek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta tatlı görmek evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı ve pasta görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında pasta tatlı görmek rahat bir nefes alınacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek insanlardan uzaklaşılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir