AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve tatlı görmek

Kahve falında pasta ve tatlı görmek

Kahve falında pasta ve tatlı görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, dayanışma içinde kalacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pasta ve tatlı gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında pasta ve tatlı görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek yüzlerin asılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta tatlı görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta tatlı görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında tatlı ve pasta görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı pasta yemek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir