AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pasta ikram etmek

Kahve falında birine pasta ikram etmek

Kahve falında birine pasta ikram etmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, özel hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birine pasta ikram etmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında birine pasta ikram etmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire pasta ikram etmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pasta ikram etmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine kahve ikram etmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir