AnaSayfa / Genel / Kahve falında paskalya tavşanı görmek

Kahve falında paskalya tavşanı görmek

Kahve falında paskalya tavşanı görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında paskalya tavşanı gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında paskalya tavşanı görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında paskalya görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Kahve falında paskalya yemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında paskalya yumurtası görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında paskalya çöreği görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanla konuşmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun tavşan görmek rızkın genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir