AnaSayfa / Genel / Kahve falında paskalya görmek

Kahve falında paskalya görmek

Kahve falında paskalya görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında paskalya gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında paskalya çöreği görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendine döneceğine inanılır.

Kahve falında paskalya görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında paskalya yumurtası görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında paskalya tavşanı görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında paskalya yemek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir