AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde parti vermek

Kahve falında evde parti vermek

Kahve falında evde parti vermek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde parti vermek gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında evde parti vermek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, tüm keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında evde parti verdiğini görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parti lideri görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında parti vermek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir parti başkanını görmek yaşamının uzun olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini partide görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine inanılır.

Kahve falında bir partiye katılmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir