AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları birleşik görmek

Kahve falında parmakları birleşik görmek

Kahve falında parmakları birleşik görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında parmakları birleşik gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında parmakları birleşik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşı birleşik görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında kaşları birleşik görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kaşlarını birleşik görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birleşik kaş görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında parmakla dokunmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kesmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kopmuş parmak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir