AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeylerin kırıldığını görmek

Kahve falında bir şeylerin kırıldığını görmek

Kahve falında bir şeylerin kırıldığını görmek onların önüne geçeceğine, insanlara yol göstereceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kişinin tek başına kalacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir şeylerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında kırılan bir şey görmek yüksek diploma alacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeylerin kırıldığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.

Kahve falında her şeyin kırıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden bir şey toplamak rızkında ve malından olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin çoğaldığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Kahve falında bir şeye ulaşamamak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir