AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak renk görmek

Kahve falında parlak renk görmek

Kahve falında parlak renk görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çalışmalarının beğenileceğine, güç ve para kaybedeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında parlak renk gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak sarı renk görmek işlerinin bozulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında parlak gri renk görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak renk görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak renkler görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah renk görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir