AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak elbise görmek

Kahve falında parlak elbise görmek

Kahve falında parlak elbise görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayır ve bereketin artmasına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak elbise gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak elbise görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak elbise giymek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, adını işiyle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise görmek kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir