AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta sallanmak

Kahve falında parkta sallanmak

Kahve falında parkta sallanmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, el üstünde tutulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parkta sallanmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında parkta sallanmak üzüntülerinin son bulacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel park görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında park yeri görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parkta uyumak hayatının da zorlaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında park edilmiş araba görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, hile ile mal elde etmeye yorulur.

Kahve falında araç park etmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil park görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir