AnaSayfa / Genel / Kahve falında parke silmek

Kahve falında parke silmek

Kahve falında parke silmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, başarıya giden yolların açılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında parke silmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında parke silmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret eder.

Kahve falında araba parketmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında parke döşemek yorulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba parketmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta parke görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında laminant parke görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında parke sökmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında parke görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir