AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayla ceviz almak

Kahve falında parayla ceviz almak

Kahve falında parayla ceviz almak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rızkının sonsuz olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında parayla ceviz almak gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında parayla ceviz almak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan ceviz yemek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ceviz vermek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ceviz görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir