AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranın arttığını görmek

Kahve falında paranın arttığını görmek

Kahve falında paranın arttığını görmek gözyaşının dineceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, girişimlerde bulunacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında paranın arttığını gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında paranın arttığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında parasının arttığını görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında artvini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında altın fiyatının arttığını görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında maaşının arttığını görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllarının arttığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık arttırma görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir