AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarının arttığını görmek

Kahve falında kıllarının arttığını görmek

Kahve falında kıllarının arttığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllarının arttığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kıllarının arttığını görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek kısmetlerin çoğalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın fiyatının arttığını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında paranın arttığını görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında açık arttırma görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında artvini görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında artemis tapınağı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parasının arttığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir