AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaşının arttığını görmek

Kahve falında maaşının arttığını görmek

Kahve falında maaşının arttığını görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maaşının arttığını gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında maaşının arttığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paranın arttığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kıllarının arttığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında altın fiyatının arttığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık arttırma görmek dara düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında artvini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ard arda sevdiğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir