AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ütülemek

Kahve falında para ütülemek

Kahve falında para ütülemek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para ütülemek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında para ütülemek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yarınlara bakacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil elbise ütülemek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti ütülemek onunla mutlu bir hayat kuracağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise ütülemek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, kazancın artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında takım elbise ütülemek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında kitap ütülemek kazanca kavuşacağına, başarılarını arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir