AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından çamur temizlemek

Kahve falında ayağından çamur temizlemek

Kahve falında ayağından çamur temizlemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kazançlı işler yapacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağından çamur temizlemek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ayağındaki çamuru temizlemek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayağından çamur temizlemek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamurdan temizlemek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evden çamur temizlemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çamurunu temizlemek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurları temizlemek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu temizlemek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru temizlemek istenen her şeye sahip olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir