AnaSayfa / Genel / Kahve falında para çeki almak

Kahve falında para çeki almak

Kahve falında para çeki almak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, özel muamele göreceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında para çeki almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında para çeki almak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin çekilmiş olduğunu görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine tabir olunur.

Kahve falında diş çekildiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin çekildiğini görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalettir.

Kahve falında sorguya çekildiğini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kameraya çekilmek adeta sinirden küplere bineceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlülerle fotoğraf çekilmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, iç açıcı sözlere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir