AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin çekildiğini görmek

Kahve falında dişinin çekildiğini görmek

Kahve falında dişinin çekildiğini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, böylece kendine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında başkasının dişini çekildiğini görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişinin çekildiğini görmek hayatın kolaylaşacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi çekilmiş görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi çekip çıkarmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin zorla çekildiğini görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişinin çekildiğini görmek borcunun da hafifleyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin çekildiğini görmek başarılarının bir ömür süreceğine, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir