Kahve falında pantolon etek görmek

Kahve falında pantolon etek görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işyerini kapatacağına işarettir.

Kahve falında pantolon etek gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında etekli pantolon görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon etek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında etek pantolon giymek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yağmur yağmamasına delalet eder.

Kahve falında yeni etek giymek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eteğini çıkarmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Kahve falında altından etek giymek spor yapmaya başlanılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında terziye etek diktirmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top