AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine pantolon vermek

Kahve falında birisine pantolon vermek

Kahve falında birisine pantolon vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında birisine pantolon vermek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Kahve falında ütülü pantolon giymek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona pislemek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk pantolon görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında eski pantolon görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonun ters giymek sıkıntısından kurtulacağına, prestij kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir