AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pamuk görmek

Kahve falında siyah pamuk görmek

Kahve falında siyah pamuk görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, büyük başarılara kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah pamuk gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında siyah pamuk görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde pamuk görmek strese gireceğine, gergin olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan pamuk toplamak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında pamukkale görmek kurtuluşu yakalayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pamuk dikmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk satın almak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk vermek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk atmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir