AnaSayfa / Genel / Kahve falında palmiye dikmek

Kahve falında palmiye dikmek

Kahve falında palmiye dikmek şükredeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine rivayet eder.

Kahve falında palmiye dikmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında palmiye dikmek alınan borçların ödenemeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında palmiye ağacı dikmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında palmiye görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında palmiye ağacına çıkmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında palmiye ağaçları görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah elbise dikmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ağaç dikmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir