AnaSayfa / Genel / Kahve falında palmiye ağacı dikmek

Kahve falında palmiye ağacı dikmek

Kahve falında palmiye ağacı dikmek önemli işler yapacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında palmiye ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında palmiye ağacı dikmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında palmiye dikmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında palmiye ağaçları görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında palmiye ağacına çıkmak elinin kolunun bağlanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında palmiye görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağacı dikmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında dut ağaç dikmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir