AnaSayfa / Genel / Kahve falında paketlenmiş et görmek

Kahve falında paketlenmiş et görmek

Kahve falında paketlenmiş et görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında paketlenmiş et gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında paketlenmiş et görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir paket almak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı paket görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında paket çay almak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında pakette süt görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz paket görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hediye paketi almak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sigara paketi vermek hasta ise bakacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir