AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket aldığını görmek

Kahve falında paket aldığını görmek

Kahve falında paket aldığını görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında paket aldığını gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında paket aldığını görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara paketi satın almak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket pirinç görmek onun kıymetini her daim bileceğine, gerekirse özür dileneceğine rivayet eder.

Kahve falında paket yapmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah paket görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye paketi almak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında hediye paketi görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir