Kahve falında padişahla yatmak

Kahve falında padişahla yatmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, şansızlığın kırılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında padişahla yatmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında padişahla yatmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında padişahın kızı olmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında padişah olmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişah tuğrası görmek dileklerinin de kabul olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında padişahın karısı olmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, rakipleri mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişahtan altın almak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında padişahı görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir