AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahın karısı olmak

Kahve falında padişahın karısı olmak

Kahve falında padişahın karısı olmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahın karısı olmak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında padişahın karısı olmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek kötü günlerinden kurtulacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah karısı görmek aile içinde de bereketin artacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında padişah kıyafeti görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında padişahın öldüğünü görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında padişahtan hediye almak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında padişahı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir