AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş padişah görmek

Kahve falında ölmüş padişah görmek

Kahve falında ölmüş padişah görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş padişah gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında padişah yüzüğü görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişahla evlenmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında padişah ve şehzade görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişah görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahla öpüşmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında padişah eli öpmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir