Kahve falında padişahın oğlu olmak

Kahve falında padişahın oğlu olmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın oğlu olmak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında padişahın oğlu olmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kısmetli kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, başına türlü işler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah mührü görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini padişah olarak görmek biraz olsun hafifleyeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında cin padişahı görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, düşman malından yemeye rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini padişah görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah tahtı görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir