AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah kavuğu görmek

Kahve falında padişah kavuğu görmek

Kahve falında padişah kavuğu görmek iyilik görüleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişah kavuğu gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Kahve falında padişah kavuğu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavuk görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavuklu görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında başında kavuk görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında kendini padişah olarak görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahla evlenmek büyük tartışmaların yapılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında padişahtan altın almak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında atlı padişah görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir