AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü birine bakmak

Kahve falında özürlü birine bakmak

Kahve falında özürlü birine bakmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, donatacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü birine bakmak gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında özürlü birine bakmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında zihinsel özürlü insan görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını özürlü görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında özürlü erkek çocuğu doğurmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında özürlü adam görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü erkek görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalet eder.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir