AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını özürlü görmek

Kahve falında arkadaşını özürlü görmek

Kahve falında arkadaşını özürlü görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını özürlü gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında arkadaşını özürlü görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının özürlü olduğunu görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü sandalye görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğu olduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında özürlü doğurmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında özürlü kişi görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü hasta görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğinin özürlü olduğunu görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir