AnaSayfa / Genel / Kahve falında özür almak

Kahve falında özür almak

Kahve falında özür almak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, gönlünün rahata ereceğine, iyi bir kariyer edineceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında özür almak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek düzenin kurulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sizden özür dilediğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin özür dilediğini görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında ağlayarak özür dilemek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir