AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlediğin birine sarılmak

Kahve falında özlediğin birine sarılmak

Kahve falında özlediğin birine sarılmak dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özlediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında özlediğin kişiye sarılmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özlediği birine sarılmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özlediğine sarılmak çarelere kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında özlediğin birine sarılmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında özlediğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini özlemek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında geçmişi özlemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında birini özlediğini görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir