AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlediğin arkadaşını görmek

Kahve falında özlediğin arkadaşını görmek

Kahve falında özlediğin arkadaşını görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özlediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında özlediğin bir arkadaşını görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında özlediğin arkadaşını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında özlediğin kişiyi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı özlemek hayırlı işe, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında birini özlediğini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini özlemek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili özlemek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok özlediğin birini görmek başarı ve zafer kazanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir